Čabraja uspješno operisan, slijedi dug oporavak

Fudbaler Širokog Brijega

Čabraja uspješno operisan, slijedi dug oporavak

Prvotimac Širokog Brijega Dejan Čabraja uspješno je operisan u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina u Zaboku.

Njega je, na preporuku Mirka Filipovića, operisao doc. dr. sc. Damir Hudetz, ortoped s bogatim međunarodnim iskustvom iz područja sportske i ortopedske traumatologije, koji je početkom prošle godine uspješno operisao i hrvatskog reprezentativca Josipa Pivarića.

Čabraja je, inače, u dvoboju protiv GOŠK-a doživio tešku povredu križnog ligamenta koljena i sada mu slijedi šestomjesečni period oporavka.

„Iako umoran od svega, zadovoljan sam kako je operacija prošla te sretan što uskoro počinjem s rehabilitacijom. Neće biti lako, ali veseli me što je, počevši od današnjeg dana, svakim novim danom povratak na teren sve bliži“, riječi su Čabraje, prenosi klupska stranica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ove sezone Čabraja je u dresu Širokog Brijega odigrao 15 utakmica u prvenstvu, postigavši pritom pet pogodaka uz dvije asistencije.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi