Čabraja: Znam za interes Želje i Zrinjskog, Široki ipak ima prednost
Dejan Čabraja je početkom 2017. godine stigao u Široki Brijeg iz Rudeša i brzo se pokazao velikim pojačanjem. Ove sezone je odigrao 11 utakmica Premijer lige i postigao dva gola.

Da li će hrvatski ofanzivac ostati na Pecari?

Čabraja: Znam za interes Želje i Zrinjskog, Široki ipak ima prednost

S. Mlaćo

Jučer su se u pojedinim domaćim medijima pojavile informacije da je krilni napadač Širokog Brijega Dejan Čabraja na meti Željezničara i Zrinjskog.

Dejan Čabraja bi vrlo brzo mogao postati slobodan igrač pošto njegov važeći ugovor sa Širokim uskoro ističe, pa u toj činjenici Zrinjski i Željezničar vide šansu da besplatno angažuju sjajnog igrača i dobiju veliko pojačanje.

Da interes Željezničara i Zrinjskog za Dejana Čabraju zaista postoji za SportSport.ba je potvrdio sam fudbaler Širokog.

"Ne mogu nešto puno komentarisati, sve što mogu reći je da znam da postoji interes i od Željezničara i od Zrinjskog i da su ti klubovi kontaktirali moje menadžere. Ali činjenica je i da to nisu jedini klubovi koji se trenutno zanimaju za mene. Takđer, nije istina da mi u Širokom ne žele produžiti ugovor. Trenutno smo u pregovorima tako da Široki ima prednost ispred ostalih klubova", istakao je Dejan Čabraja.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi