Čačić: Lovrena tjeraju da igra bez treninga i pod tabletama
FOTO: EPA

Selektor hrvatske reprezentacije o problemima

Čačić: Lovrena tjeraju da igra bez treninga i pod tabletama

Samir Mlaćo

Iako im slijedi duel sa Finskoj, te gostovanje u Kijevu Ukrajini, u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji vlada veoma dobra atmosfera.

Svi su uvjereni da će Vatreni na Svjetsko prvenstvo sa prve pozicije, ali problem selektoru Čačiću svakako prave povrede igrača. Barišić je definitivno otpao, dok Lovren neće konkurisati za Fince.

"Borna Barišić definitivno je otpao zbog ozljede. Dejan Lovren ima problema s leđima, a u Liverpoolu ga tjeraju da igra bez treninga i pod tabletama. Treba mu određeno vrijeme da se oporavi. Neće konkurirati za utakmicu s Finskom, a vidjet ćemo hoće li moći biti u konkurenciji za Kijev. Plan je da se dva-tri dana stavi u liječnički tretman i da se dovede u optimalno stanje. Ako bude tako, onda će se priključiti. U kontaktu smo s liječničkom službom Liverpoola. Nikola Kalinić će u Milanu napraviti magnetsku rezonancu i priključiti se, ako nije ništa ozbiljno. Ako pregled pokaže da je, onda će i on otpasti. Pozvat ću Duju Ćaleta-Cara iz mlade reprezentacije", kazao je Čačić za hrvatske medije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Na pitanje novinara da bi moglo doći do njegove smjene, bio je sasvim jasan.

"Optimizam je ono što nas gura naprijed. Nema ni B niti C plana. U utorak ćemo razgovarati o planu B. Problem je moja glava? Važno je da Hrvatska ide u Rusiju. Ako ne bude Čačić izbornik, bit će netko drugi. A što smo dobili, ako nismo otišli u Rusiju. Samo novog izbornika", dodao je Čačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi