Čačić na novom spisku pravi promjenu koju žele navijači

Izostavit će jednog fudbalera

Čačić na novom spisku pravi promjenu koju žele navijači

Hrvatski mediji posljednjih dana špekulišu o tome da će selektor reprezentacije Hrvatske Ante Čačić na narednom spisku napraviti jednu promjenu.

Naime, navijači ove reprezentacije dugo vremena osporavaju igre lijevog bočnog fudbalera Ivana Strinića koji je član Napolija.

Čini se da će Čačić ipak na kraju poslušati navijače pa će sa spiska izostaviti ovog fudbalera.

Svoj komentar za hrvatske medije ponudio je i sam fudbaler.

"Nisam se ni sa čim iznenadio. Teško je nešto očekivati kad ne igraš ovdje, ili igraš rijetko. Meni je najvažnije da budem zdrav i da dobijem minutažu. Da uhvatim kontinuitet. Nisam ljut. Ma kakvi! Uostalom, nitko mi službeno ništa nije ni saopštio", rekao je Strinić i dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Nema se što puno pričati o tome, selektor je taj koji odlučuje ko je najbolje rješenje. Međutim, ja o reprezentaciji uvijek pozitivno razmišljam, i kad god to bilo, ako mi dođe poziv, na raspolaganju sam. Dok budem igrao na vrhunskoj razini, bit ću spreman pomoći nacionalnoj vrsti".

Podsjetimo da Hrvatska narednu utakmicu kvalifikacija za SP igra protiv Islanda 12. novembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti