Igrači Cadiza herojski reagovali nakon što je pozlilo navijaču, ljekari mu se i dalje bore za život

Utakmica će biti nastavljena

Igrači Cadiza herojski reagovali nakon što je pozlilo navijaču, ljekari mu se i dalje bore za život

E. Čaušević

Utakmica između Cadiza i Barcelone je prekinuta nakon što je pozlilo jednom od navijača.

Meč ovih timova prekinut je u 81. minuti i nije bilo jasno da li će se utakmica nastaviti.

Naime, jednom starijem navijaču pozlilo je na tribini, a nakon reakcije ostalih navijača glavni sudija Del Cero je prekinuo meč i pozvao je ljekare oba tima da pomognu nesretnom navijaču.

Prekid traje već pola sata, a prve informacije govore da je navijač doživio srčani udar i da je u teškom stanju i dalje.

Ljekari su ga oživljavali i još uvijek nije poznato da li su uspjeli u tome. Sudija je poslao igrače u svlačionice i nije jasno da li će meč u Cadizu biti nastavljen.

Oglasi

Na društvenim mrežama u centru pažnje je golman domaćeg tima Jeremias Ledesma zbog svoje reakcije kada je odlučio da pomogne ljekarskom timu koliko god je mogao.

Naime, njima je trebao dodatni set za pomoć koji je ostao na drugom dijelu teren, ali je Ledesma sprintao i ekspresno ga je donio i bacio na tribinu gdje su se ljekari borili za život ovog navijača.

Također, kasnije je i igrač domaćih Jose Mari s jednim članom hitne pomoći trčao s nosilom ka tribini kada su to ljekari zatražili. Svi čine što mogu da bi taj navijač na kraju preživio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ostali igrači su se molili da sve bude kako treba, ali i dalje nema konkretnih informacija da li je navijač i dalje živ.

Treba istaći da Barcelona ima prednost od 2:0 u ovoj utakmici golovima De Jonga i Lewandowskog. Također, potvrđeno je da će se meč nastaviti u 21:05 sati.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1648586005
Gledaj kulture svi se odmaknuli da medicinski tim radi svoj posao. Kod nas bi opkolili oko njih i virili bi izmedju sa jedva po tri zuba u vilici, vikali sta mu je jel dobar , vidjaj doktora dje si ti zavrsio skolu, to njemu od sparine de puknti ga ono malo po prsima, poli ga vodom, udarali ga promaja doce on sebi....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi