11

Komentari (11)

Klicko2
@Ramo Legenda kitooooo falio si mi,jedan od razloga što sam se vratio si ti brat moj,jesi sišao u grad ovog vikenda??
Klicko2
HVALA SUDIJA HAHAHHAHAHA onaj igrač Cadiza malo dohvati sebaljosa(u narodu poznat kao panj) ovaj pade drži se za glavu a sudija jedva dočekao vadi žuti i faul u opasnoj zoni HAHAHAHAHHAAHAHHAHA koja lakrdija od lige
Mostarac94
Teska muka 35 udaraca? Hahahah lagana tekma gdje se samo cekalo kad ce zabit, Hala Madrid !
Klicko2
@Mostarac94 HAHHAHA HALA HALA BAŠ SU HALA HAHAHHA SUDIJA SUDIJAAAAA
user1576541640
@Klicko2 mrss na spavanje
Klicko2
Usere brate nezz kako da ti kažem ovo al čekam ti mamsy,otišla je da se istušira.Ne idi na sprat do 4 ujutro
Joe17
Ne kontam sto se uvijek Mama ili sestra spominju, zar ste toliko jadni? Ovo su teme o sportu, i ako se ne slazemo onda ok, napisi glupane-debilu ili sta vec ako zelis da vrijedjas, al Mamu spominjati je dno dna, znaci IQ takvih osoba je na ..... nivou....!!
Klicko2
@Joe17 selam brate,prije nego me vrijeđaš pitaš li se čemu moja reakcija ka ovome useru?Malo pregledaj njegove komentare ka meni,ničim izazvan.Sagledaj obje strane prije no odlučiš
Joe17
Selam i tebi, nisam te vrijedjao nego mi krivo kada tako nesto procitam. Napisi mu sta god zelis eto, al zasto se treba Mama da spominje? A ako kazes da je on pisao i sta je, budi ti pametniji od njega ako je on nikakav.. Znaci ako se on odluci s mosta da skace i ti ces ili?
PapaK
Klicko2: Ti si covjek debil, sa ili bez selama, isto.
user1576541640
@Klicko2 pa ljudi da pogledaju tvoje komentare od prije ka meni tek bi vidjeli kakav si idiot
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti