5

Komentari (5)

Mirsad1705
Nastavlja se sudijska krađa Juventusa, nakon sramnog nepostojećeg penala sviranom Interu, i nakon što barem u 3 (po sudijinom kriteriju) slične situacije sudija nije svirao ništa za Juventus u kaznenom prostoru Intera.....
Velez.Red
Haahahaha. Vidis kako je bilo svim klubovima u Italiji dok nisu uveli VAR
juvem
Ajde penal je mogao biti prosta sudijska odluka kao sto je i bila, al VAR pravi probleme Juventusu odnosno nog.savez Italije, neko je naredio da se rusi Juve u svakoj maloj sitnici.. Veca je sramota sto nije iskljucio Martineza(drugi zuti) prije gola..
Mirsad1705
VAR je sastavni dio istog mehanizma - sudije. Iako navijam za Juventus (u italijanskoj ligi), da je kojim slučajem situacija bila obrnuta i da je Inter napadao više od 90 minuta, a da je Juventus parkirao autobus pred golom, ja bih bio zadovoljan i da su ih sudije "pogurale", bilo bi pošteno, ovako sve je to klasična namještaljka ko će biti kako plasiran.
user1643230038
Ni sudija sam ne zna sto je ponistio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.