Niko u Juventusu ne može da vjeruje zbog čega im je poništen gol

Lopta je već bila na centru, ali...

Niko u Juventusu ne može da vjeruje zbog čega im je poništen gol

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa igraju u gostima protiv Cagliarija utakmicu 32. kola Serije A.

Cagliari je odlično otvorio večerašnji meč na Sardiniji i već u 11. minuti je poveo sa 1:0 kada je fantastičan pogodak postigao Joao Pedro.

Nakon toga Juventus je zaigrao dosta bolje i preuzeo je incijativu na sredini terena.

Stara dama je u 23. minuti poravnala na 1:1 kada je nakon udarca Pellegrinija lopta pogodila Rabiota i završila u mreži. Igrači Juventusa su proslavili gol, lopta je već bila na centru, a onda je došla reakcija VAR sobe.

Naime, iz VAR sobe su signalizirali sudiji da je Rabiota lopa pogodila u ruku i da se gol poništi što je on i uradio.

Međutim, u Juventusu niko ne može da vjeruje da je gol poništen jer je Rabiot leđima bio okrenut, a lopta ga je pogodila u lakat koji je bio uz tijelo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rabiot nije imao nikakve namjere da igra rukom niti je ona bila u nekom neprirodnom položaju, ali su u VAR sobi odlučili da se taj pogodak poništi i ostalo je na kraju 1:0 na Cagliari.

[twitter]https://twitter.com/vane___96/status/1512872803573407756[/twitter]

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1643230038
Ni sudija sam ne zna sto je ponistio.
5 1
Mirsad1705
Nastavlja se sudijska krađa Juventusa, nakon sramnog nepostojećeg penala sviranom Interu, i nakon što barem u 3 (po sudijinom kriteriju) slične situacije sudija nije svirao ništa za Juventus u kaznenom prostoru Intera.....
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti