Cagliari na neobičan način predstavio hrvatskog fudbalera

Rog došao na posudbu

Cagliari na neobičan način predstavio hrvatskog fudbalera

Hrvatski fudbaler Marko Rog i zvanično je okončao potragu za novim klubom.

Rog se od 2016. godine vodi kao igrač Napolija, no u ovom klubu se od dolaska iz Dinama nije naigrao i bilo je za očekivati da će ovog ljeta morati tražiti novu sredinu.

Špekulisalo se o njegovoj budućnosti, činilo se da će karijeru nastaviti u Schalkeu, no na kraju je ostao u Italiji. Njegovo naredno odredište je Cagliari u koji je stigao na posudbu, s tim da će klub sa Sardanije na kraju sezone imati obvezu otkupa ugovora.

Da je sve završeno potvrdio je i Cagliari putem svoje zvanične stranice, a hrvatskog fudbalera je predstavio neobičnim videom u kojem nosi masku i stoji na livadi.

Rog je odjeven kao jedan od likova iz popularne španjolske TV serije "La Casa de Papel", a sigurno je da će o videu pričati i oni koji nisu gledali seriju jer se radi o neubičajenom predstavljanju fudbalera. Nije potpuno jasno zbog čega je odabrano da baš Rog bude lik iz te serije.

Pogledajte...

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi