"Cagliari nije zaslužio poraz"
EPA

Max Allegri poslije minimalne pobjede

"Cagliari nije zaslužio poraz"

E. Ganibegović

Juventus je sinoć stigao do kontraverzne pobjede protiv Cagliarija sa 0:1, a menadžer Stare dame Max Allegri priznaje kako Cagliari nije zaslužio izgubiti. 

Bianconeri su nakon ove pobjede i dalje iza Napolija koji se nalazi na prvom mjestu i ima jedna bod više. Međutim, Stara dama sada ima osamo bodova više od trećeg Intera.

"Nismo reagovali na način koji smo trebali. U drugom dijelu nismo dobro fizički stojali. Ali, važno je da smo tri boda odnijeli kući. Želim da pohvalim igrače, budući da smo još uvijek blizu Napolija, dok smo se sada odvojili od Intera i Rome", rekao je Allegri za Mediaset Premium.

Tijekom utakmice se desila kontroverzna scena. Juventus je postigao gol, a nedugo zatim Cagliariju nije dodijeljen čist penal.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nakon što smo došli do vodstva, mogli smo postići drugi gol, ako ništa bolje kontrolirati loptu, a ne da dopustimo Cagliariju da nam stvara prilike."

"Rekao bih da Cagliari danas nije zaslužio izgubiti. VAR je instrument koji je trebao smanjiti kontroverzu, ali to nije učinio, pošto je došlo samo do povećanja iste, jer ljudi sada ne prihvataju sudijsku odluku", dodao je trener Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti