Cagliari prihvatio Interovu ponudu, Barella pred potpisom

Veznjak u Interu

Cagliari prihvatio Interovu ponudu, Barella pred potpisom

Edmir Škorić

Inter je sve bliže dovođenju Nicola Barelle, budući da je Cagliari navodno odlučio da prihvati ponudu Nerazzurra od 45 miliona eura uz bonuse.

Italijanski veznjak je bio povezan s Romom, Napolijem, Milanom, ali je nekako "natezao" prema Interu i bio je najviše za prelazak u redove Nerazuurra.

Nakon sedmica pregovora, Sky Sprot Italia tvrdi da je večerašnji skup bio odlučujući i da je na kraju postignut dogovor o transferu igrača iz Cagliarija u Inter.

Vjeruje se da je Cagliari spustio traženu cijenu s 50 miliona eura plus bonuse na 45 miliona eura plus bonuse, što je na kraju i Inter prihvatio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sardinci su spremni također da Inter novac uplati u nekoliko narednih godina, a vjeruje se da će u narednih 48 sati igrač i zvanično preći u Inter.

Osim njega, Antonio Conte u Interu želi Edina Džeku i Romelua Lukakua ili barem jednog od njih dvojice.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti