Cagliari slavio u Torinu, Gojak meč odgledao s klupe

Odlična utakmica s pet golova

Cagliari slavio u Torinu, Gojak meč odgledao s klupe

E. Čaušević

Torino i Cagliari odigrali su danas fantastičan meč u okviru 6. kola Serije A, a na kraju je slavio gostujući tim sa 3:2.

Torino je odlično otvorio utakmicu i poveo već u četvrtoj minuti kada je gol iz penala postigao Andrea Belotti. No, Cagliari je nakon toga zaigrao jako dobro i brzo stigao do preokreta.

Gosti su do poravnanja stigli samo osam minuta kasnije kada je Joao Pedro pogodio za 1:1. Već u 19. minuti bilo je 2:1 za goste, a ovaj put strijelac je bio Simeone.

Međutim, početkom drugog dijela Torino se uspio vratiti u meč. Bonazzoli je asistirao, a mreži Cagliarija po drugi put na današnjoj utakmici zatresao je sjajni Belotti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, do kraja meča gosti sa Sardinije došli su do pobjede. U 73. minuti u centru pažnje ponovo je bio Simeone koji je odlično pogodio za 2:3 i veliku pobjedu Cagliarija.

U konkurenciji za ovaj meč bio je i bh. reprezentativac Amer Gojak koji je nedavno potpisao za Torino, ali ovaj put nije dobio šansu za igru.

Top Komentari

Eno30
I ovaj trener isti kao Bajevic imas pravo 5 izmjena a on pravi izmjenu prvu u 79 minuti izgubise vazne bodove bice tesko da se zadrze u seriji A. Ameru puno srece zelim u novom glubu doce tvoje vrjeme da budes starter u to nimalo ne sumnjam
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi