Radja Nainggolan se vraća u Cagliari

Napušta Inter

Radja Nainggolan se vraća u Cagliari

E. Čaušević

Radja Nainggolan je prije dvije godine stigao u Inter kao veliko pojačanje iz Rome, ali se na Meazzi nije proslavio.

Nainggolan je prošlog ljeta odlučio da ide na posudbu u Cagliari najviše jer mu je žena bolovala od raka i želio je da bude uz nju. Na svu sreću ona se oporavila, a Belgijanac se na kraju sezone vratio u Inter.

Iako je nastupio u prvom meču sezone protiv Fiorentine sada je jasno da Nainggolan neće ostati u Interu.

Ugledni novinar Fabrizio Romano objavio je da je Nainggolan odlučio da se vrati u Cagliari s kojim će potpisati dvogodišnji ugovor, a zvanična potvrda očekuje se tokom vikenda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nainggolan će sigurno biti veliko pojačanje za Cagliari, a klub je ranije iz Intera doveo i Diega Godina što pokazuje da s klubom s Meazze zaista imaju jako dobru saradnju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi