Cahill se žalio po Twitteru i doveo se u veliku opasnost

Dug jezik bi ga mogao koštati

Cahill se žalio po Twitteru i doveo se u veliku opasnost

Midhat Šljivak

Leroy Fer pogodio je danas za vodstvo Swanseaja od 2:1 protiv Chelseaja u susretu koji je na kraju završen bez pobjednika (2:2).

Uduzeo je ova napadač loptu defanzivcu gostiju Garyju Cahillu, koji je međutim smatrao da je fauliran.

I zaista, kada se pogleda snimak, prekršaj je postojao. Sudija Andrew Marriner se nije oglasio i Swansea je stigao do gola.

Nakon meča Cahill je na Twitter postavio video situacije uz ogromnu ljutnju, a kako FA ne voli da se ovakve situacije komentarišu na društvenim mrežama, defanzivac Chelseaja bi mogao dobiti i kaznu.



Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi