Čajić i Šćuk strijelci u Češkoj

Čajić i Šćuk strijelci u Češkoj

E. Škorić

Bh. internacionalac Jasmin Šćuk pogodio je u remiju Mlade Boleslav i Libereca.

Šćuk je u 59. minuti pogodio za podjelu bodova, a prethodno je Liberec poveo golom Luckassena u četvrtoj minuti.

Šćuk je igrao svih 90 minuta u 23. kolu, a njegov tim je ovim bodom ostao četvrti, dok im trećeplasirani Jablonec bježi čak 13 bodova.

Sparta Prag je s 2:1 bila bolja od Slavije Prag, a strijelci za domaće bili su Lafata i Brabec, dok je za goste pogodio Skoda.

Sparta je na dva boda od vodećeg Plzena, koji istina ima utakmicu manje i sutra će odmjeriti snage s Brnom. Pribram je golom Hajovskog savladao Češke Budejovice, dok je Dukla s 2:1 slavila u gostima kod Jihlave.

Aldin Čajić je bio strijelac pobjedonosnog gola za Duklu, te je naš bivši mladi reprezentativac igrao 90 minuta za svoj tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.