Čak ni Milneru nije jasno kako je Salah dobio nagradu za gol godine

Bilo je ljepših golova

Čak ni Milneru nije jasno kako je Salah dobio nagradu za gol godine

Endin Čaušević

FIFA ceremonija The Best održana je sinoć u Londonu, a dosta komentara izazvao je izbor za najljepši gol u prošloj sezoni.

Nagradu je na kraju osvoji Mohamed Salah za gol koji je portigao Evertonu mada mnogi smatraju da nije zaslužio ovu nagradu. Rijetki su koji vjeruju da je Salah pored škarica Ronalda i Balea zaslužio da bude prvi, a čak i njegovi saigrači su bili u šoku kada je objavljeno da je on pobjednik.

Jedan od prvih koji se oglasio na društvenim mrežama bio je James Milner koji je priznao da mu nije jasno kako je Salah izabran za najljepši gol sezone. U konkurenciji je još bilo nekoliko strašnih golova, no na kraju je nagrada otišla u ruke igrača Redsa. Milner je dodao da je Salah postigao barem šest boljih golova od ovog.

"Čestitam Salah na tvom sedmom najboljem golu iz prošle sezone s kojim si dobio nagradu za gol godine", poručio je Milner.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
I ovaj imo jednu dobru sezonu i odmah ga dizu u nebesa
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti