Čak su i igrači Milana protiv otkaza treneru Pioliju

Castillejo se nada da će ostati na San Siru

Čak su i igrači Milana protiv otkaza treneru Pioliju

Endin Čaušević

U Milanu već neko vrijeme vlada dosta turbulentan period nakon što je klub odlučio da se zahvali na saradnji Zvonimiru Bobanu i Paolu Maldiniju.

Rukovodstvo Milana došlo je u sukob nakon što su se Boban i Maldini usprotivili ideji da Stefano Pioli na kraju sezone dobije otkaz, a da na njegovo mjesto dođe Ralf Rangnick.

Čelnici Milana su dali podršku Ivani Gazidisu koji je to predložio i odlučili su da se zahvale na saradnji Bobanu i Maldiniju. Jasno je da će Pioli na kraju sezone dobiti otkaz iako se to ne sviđa čak ni igračima.

Samu Castillejo je prvi koji je javno priznao da se nada da će Pioli ostati trener i naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Pioli je sjajan trener i svi se nadamo da će biti s nama i naredne sezone. Dao mi je šansu koju sam iskoristio i konačno imam minutažu koju sam želio. Svašta se dešava u klubu, ali se nadamo da će Pioli na kraju ostati trener jer je to zaslužio", rekao je Castillejo.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GigantMostarski
Ameri preuzeli klub, idiotska nacija kao i idiotski biznismeni. Oni se u nogomet petljaju pa kako to moze zavrsit dobro? Oni nogomet zovu soccer jbt! I ovaj Milan raspali samo mjenja trenere i ocekuje neke rezultate. Pa ljudi ne moze to tako. Napisite plan i program za budunost, strpite se barem 3,4 godine MINIMLANO za neke vece stvari, a za te 3,4 godine pripremajte i slazite ekipu
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti