"Čak su i moji roditelji rekli da je nemoguće da Ronaldo potpiše za Juventus"

Morata se šokirao transferom bivšeg saigrača

"Čak su i moji roditelji rekli da je nemoguće da Ronaldo potpiše za Juventus"

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo iznenadio je fudbalsku javnost odlukom da nakon devet sezona napusti Real Madrid i karijeru nastavi u Juventusu.

Ronaldo je u Real Madridu osvojio sve što je mogao i shvatio je da je vrijeme za nešto novo u karijeri. Iako je imao dosta drugih ponuda na kraju je izabrao Juventus što je iznenadilo mnoge. Ipak, Portugalac vjeruje da i sa Starom damom može ispisati historiju.

Jedan od mnogih koje je ovaj transfer iznenadio je njegov bivši saigrač Alvaro Marata koji je s dosta uspjeha igrao i za Juve. Morata je priznao da na prvu nije vjerovao da je CR potpisao za Juventus, te da je mislio da je to samo još jedna u nizu špekulacija.

"Istina je da nisam mogao vjerovati da je Ronaldo došao u Juve. Mislio sam da je to samo špekulacija jer sam očekivao da će produžiti ugovor s Realom. Tek kada mi je sportski direktor Juventusa potvrdio onda sam shvatio šta se zapravo desilo. Čak su i moji roditelji rekli da je to nemoguće, a meni su i prije SP-a rekli da će se to desiti, no nisam im vjerovao", rekao je Morata.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Eto bas se roditelji razumiju u fudbalske finansije ahahah
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi