Ronaldo se pojavio na treningu sa "šljivom" na oku

Fotografi konačno uhvatili zvijezdu Juventusa

Ronaldo se pojavio na treningu sa "šljivom" na oku

Cristiano Ronaldo je odlučio preskočiti prve mečeve reprezentacije Portugala u Ligi nacija kako bi dodatno poradio na fizičkoj spremi, s obzirom da je propustio značajan dio priprema.

Dobro će Ronaldu kraća pauza od takmičarskih utakmica doći i da "sanira" modricu ispod oka koju je zadobio u susretu sa Parmom proteklog vikenda.

Ronaldo je tokom utakmice sa Parmom koju je njegov Juve dobio sa 2:1 zadobio snažan udarac i zaradio "šljivu". Nakon ovog susreta Ronaldo, koji još uvijek nije postigao gol za Juve, nije bio raspoložen za razgovor sa novinarima, a njegovi tjelohranitelji su rasščistili proloz ispred svlačionica kako fotografi ne bi slikali slavnog Portugalca - možda upravo zbog masnice ispod oka.

Ipak, fotografi su danas na treningu u Juventusovom kampu uspjeli "uhvatiti" Ronalda i sada je jasno da je udarac koji je dobio u susretu sa Parmom bio itekako snažan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi