Čakar: Sloga nema šta tražiti u Goraždu

Prvotimac Goražda za SportSport.ba

Čakar: Sloga nema šta tražiti u Goraždu

S. Mlaćo

Nogometaši Goražda u subotu su bez većih problema na svom stadionu savladali NK Novi Travnik rezultatom 3:0, te upisali veoma važnu pobjedu u borbi za opstanak u Prvoj ligi Federacije BiH.

Junak pobjede tima iz Goražda bio je sjajni Samir Čakar, koji je upisao hat-trick.

"Utakmica sa Novim Travnikom išla je samo u jednom pravcu, u našu korist, kao što smo i očekivali. Pored čiste pobjede u kojem sam postigao tri pogotka, imali smo još 3-4 kolosalne šanse za postizanje golova", jasan je bio Čakar za SportSport.ba

U narednom kolu u Goražde dolazi Sloga iz Simin Han koja igra sjajno proljeće i nalazi se na trećem mjestu.

"Sloga u Goraždu nema šta da traži, imperativ pobjede je neizbježan. Moramo doći do nove pobjede koja nam znači opstanak. Ambiciozna Sloga mora pasti", dodao je Samir Čakar, prvotimac FK Goražde.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Goražde se trenutno nalazi na desetom mjestu sa 36 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi