Čakar: U Goražde se dolazimo nadigravati

Predvodit će napad Bratstva

Čakar: U Goražde se dolazimo nadigravati

S. Mlaćo

U subotu i nedjelju se igraju susreti 7. kola Prve lige Federacije BiH. Očekuje nas dosta uzbuđenja, a nogometaši Bratstva će put Goražda.

Goraždani su nakon slabog otvaranja sezone proigrali, te sada želi upisati nova tri boda pred svojim navijačima. Ipak, i gosti imaju svoju računicu, te će sigurno dati svoj maksimum da ostanu neporaženi.

Radi se o dvije ekipe koje nakon šest kola imaju isto toliko osvojenih bodova, a najveća prijetnja domaćim svakako će biti napadač gostiju Samir Čakar koji je ove sezone postigao tri pogotka.

"Nakon pobjede nad Igmanom i prekida serije loših rezultata, sigurno da idemo na jedno zahtjevno gostovanje. Goražde je kvalitetna ekipa sa odličnim šefom struke Nihadom Nalbantićem koji zna u svakom trenutku šta želi. Za mene će to biti posebno emotivna utakmica jer sam prve nogometne korake napravio u Goražde. Ipak, mi nećemo doći sa bijelom zastavom, odnosno pokušat ćemo da se nadigravamo. Želim da oba tima što priju izađu iz opasne zone i ostvare zacrtane ciljeve", kazao je Čakar za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi