Čakić potpisao za Novi Travnik, ostaje i kapiten Skopljak

Novotravničani se spremaju za novu sezonu

Čakić potpisao za Novi Travnik, ostaje i kapiten Skopljak

Samir Mlaćo

Novi Travnik, novi član Prve lige FBiH, dobio je novo pojačanje.

Naime, ovom klubu je pristupio Josip Čakić (27) koji je posljednji angažman imao u redovima švedskog kluba IFK Amal, a prije toga je nastupao za Busovaču, Kreševo, Travnik, Fojnicu...

Radi se o veznom fudbaleru koji će sigurno biti pojačanje za tim Jasmina Džidića, a navijače ovog kluba može radovati i ostanak kapitena Mahira Skopljaka koji se povezivao sa nekoliko federalnih prvoligaša, međutim na kraju je ostao u Novom Travniku.

Saradnju pak nije dogovorio Erdin Ramić i on je napustio klub.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prije par dana u Novi Travnik je stigao sada već bivši kapiten bugojanske Iskre Elvedin Nebić, te Ivan Sulić i Admir Goloman a očekuje se još nekoliko novih imena u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi