10

Komentari (10)

Trpim
Neka ponovo dođe kad budu igrati Velež i Borac pa nek sudi treba pokazati i u praksi.
Petraaa
Nije u redu ovako se ponašati, ovo je sigurno dobar potez komisije za suđenje, ako je itko ime i autoritet onda je Cakir. Mogu od njega puno naučiti. Možda ima stvari za kritiku ali ovaj potez je za pohvalu.
Asina
Čakir je svojim odlukama svjesno uništio AC Milan u utakmici protiv Atletika.Hajde jedna pogrešna odluka,ali ići iz greške u grešku "slučajno"...
Ekspert
Da zna ko je oko njega, pješke bi nazad. Jad i bijeda, mažu oči. Pilav kontrolirao Cakira...a jada i nevolje.
Chico
Sad kad mu Gigovic i Vico objasne kakva ovdje pravila vaze, napustit ce BIH prije nego sto je dosao.
Uranija
Upravo suprotno, oni će mu objasniti da je ovdje sve profesionalno i da oni žele da to dodatno unaprijede.
Vidi Keče tatinog sina. Izbacili ga iz suđenja zbog namještene utakmice u Mramoru. On i Dalipagić. A frajer sad radi u Savezu zahvaljujići tati. Ma.u vam …em! I tako je sve u državi.
koraj
Uvod u seminar ce glasiti ovako: -Vi ste sitne ribe, mahalski lopovcici. I ja sam tako poceo. A pogledajte gdje sam sad. Pred ocima cijelog svijeta iskasapim AC Milan, i nikome nista. Zato sam dosao ovdje, da vas naucim visim razinama sudijskog lopovluka.
Secerko
Gledaj uhl**** oko njega. Oslobođeni fizickog svi bili.
DeeNoo
**** mater svoju. Nauci se prvo sudit pa onda drzi seminare!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.