16

Komentari (16)

dragonBH
dugo ste pisali o transferu Dzeke, sad je doso na red Pjanic...
lega
Ma šta ga vi kenjate protiv mireta pa on da ne valja ne bi igro i to je to sad kao svi neki eksperti za fudbal pa de kad ste takvi eksperti koji klub trenirate sta ste bitno napravili u fudbalu osim toga da ste sutali konzerve i glumili poznate igrace kad dobro sutirate istu
Chwilla
Da je pametan otiso bi sam! Jer juve meda ne moze u LS
Koba84
Baggio pusi kurac
Baggio89
@dn@n
Pjaniću je vrh vrhova Roma. Kakav Juve, Real, PSG, Barselona. Prosječan igrač, ništa konkretno ne radi na terenu, samo igra na sigurno pas unazad. Ništa konkretno ne doprinosi u napadu, nit je dobar dribler. Jedino može slobodnjak potrefit.
Baggio89
Apsolutno se slažem, gledam svaku utakmicu Juventusa i sano što taj čovjek zna je dodati loptu igraču koji mu je najbliži, duel igra mu je katastrofa, užasno je spor, nikakav dribler... Roma vrh vrhova.
Mu'min Juventino FKS
Badjo carw pjanic je bio prelos proslu sezonu, medjutom sve ostale je odigrao za deset, a vi sad tako mislite radi prosle sezone
Dobojlija
Bolje da Pjanic predje u Englesku ligu ,samo bi bio bolji
Baggio89
samo nek ide iz Juvea.
Nany
Prodali bi oni Dibalu, ali ga niko neće. Ako za Mireta stave cijenu oko 80 mil.svi će se otimati za njega , a on treba za sebe tražiti 8do10 mil.po sezoni.
Baggio89
Nisi upućen dibečino, Dybala je bio na korak od potpisa za MUtd i Tottham, ali je Juventus stopirao transfer. A Pjanić je taraba od igrača, jedva čekam da odjebe iz Juventusa, čovjek jednostavno nije klasa i to je to.
mukky
*p!p!t@*
Bujrum Pjanke u Real.
Bulle
Bolje mu je da ode nece nista sa Sarrijem osvojit.
bosq23
Dybala ce prije da ode.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.