Calciomercato ekskluzivno: Miralem Pjanić na transfer listi!

Juve želi prodati jednu zvijezdu?

Calciomercato ekskluzivno: Miralem Pjanić na transfer listi!

E. Škorić

Italijanski list Calciomercato tvrdi da je Juventus odlučio da proda Miralema Pjanića.

Iako se pretpostavljalo i nagovještavalo kako će Miralem Pjanić biti motor Stare dame pod palicom Maurizija Sarrija naredne sezone, iznenada dolazi "ekskluziva" Calciomercata.

Juventus je potpisao nekoliko pojačanja, no s druge strane klub nije uspio osigratu dovoljno kapitalnog profita, pa je odlučio da na transfer listu stavi našeg veznjaka.

Stoga će sada Juve uzeti u obzir ponude i za svoje najbolje igrače, a posebno za Pjanića.

Prošlog ljeta je PSG pokušao dovesti Pjanića, htjelo ga je još nekoliko velikana poput Barce i Reala, a sada je nejgov agent Fali Ramadani otvoreno pričao sa čelnicima Juventusa i saznao da je klub spreman prodati Pjanića za adekvatnu ponudu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, Calciomercato navodi da ta ponuda mora da zadovolji Juventus i da nije nimalo mala, a s druge strane i sam igrač mora da bude zadovoljan klubom u koji bi eventualno prešao.

U svakom slučaju, očekuje da se da do 2. septembra i kraja prelaznog roka Juve proda jednu od zvijezda, a to bi moga da bude Pjanić ili Paolo Dybala.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulle
Bolje mu je da ode nece nista sa Sarrijem osvojit.
9 0
@dn@n
Pjaniću je vrh vrhova Roma. Kakav Juve, Real, PSG, Barselona. Prosječan igrač, ništa konkretno ne radi na terenu, samo igra na sigurno pas unazad. Ništa konkretno ne doprinosi u napadu, nit je dobar dribler. Jedino može slobodnjak potrefit.
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi