Callejon: Milik je pun pogodak

Poljak ponovo odlučio meč

Callejon: Milik je pun pogodak

Endin Čaušević

Fudbaleri Napolija sinoć su savladali Bolognu (3:1) u okviru 4. kola italijanske Serije A.

Napolitanci su teže od očekivanog stigli do nova tri boda, a junak je ponovo bio Milik koji je postigao dva odlučujuća pogotka. Prvi gol domaća ekipe djelo je španskog fudbalera Josea Callejona.

"Nakon pobjede u Kijevu protiv Dinama u Ligi prvaka ovo je bila teška utakmica za nas. Bologna ima dobar tim i stvorili su nam dosta problema. U drugom poluvremenu smo uspjeli da dođemo do pobjede i nova tri boda što je najvažnije", rekao je Callejon, te dodao:

"Milik iz utakmice u utakmicu pokazuje svoju snagu i dokazuje da je on bio najbolje moguće rješenje za ovaj klub. Nadam se da će u narednim utakmicama nastaviti istim tempom jer ima nevjerovatno samopouzdanje kada je na terenu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi