Napoli ubjedljivo slavio na gostovanju kod Palerma

Utakmica 3. kola Serije A

Napoli ubjedljivo slavio na gostovanju kod Palerma

Endin Čaušević

Ekipa Napolija ostvarila je ubjedljivu pobjedu na gostovanju protiv Palerma (3:0) u utakmici trećeg kola Serije A.

Napoli je nastavio svoju dobru seriju igara, a večeras su bez većih problema stigli do pobjede na gostovanju protiv Palerma. Prvo poluvrijeme domaća ekipa uspjela je da odoli napadima gostiju, ali je Napoli u nastavku meča riješio pitanje pobjednika.

Gosti su do prednosti stigli u 47. minuti utakmice kada je Hamšik zatresao mrežu Palerma. Samo četiri minute kasnije bilo je 2:0, a ovaj put strijelac je bio Callejon.

Isti igrač je u 65. minuti utakmice postavio konačnih 3:0 na asistenciju Zielinskog. Napoli je drugi na tabeli Serije A sa sedam osvojenih bodova, dok je Palermo u donjem dijelu tabele sa samo jednim osvojenim bodom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Seria A, 3. kolo:

Palermo - Napoli 0:3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi