Callum Wilson ostao bez zuba, ali je nastavio meč protiv Arsenala

Nimalo zgodna situacija

Callum Wilson ostao bez zuba, ali je nastavio meč protiv Arsenala

Edmir Škorić

Napadač Newcastle Uniteda Callum Wilson ostao je bez zuba tokom večerašnjeg meča sa Arsenalom.

Nakon jednog duela sa gostujućim igračem, Wilsonu je praktično pukao zub, ali on je odlučio da ostane na terenu. Hrabri napadač stavio je malo maramice i nastavio da igra.

Ova utakmica nema rezultatski značaj za popularne Svrake, dok je Arsenalu ključna u borbi za Ligu prvaka.

Topnici moraju da pobijede ako žele da završe na četvrtom mjestu i ponovo budu ispred Tottenhama, koji sada ima dva boda više.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Aresnal će u posljednjem kolu potom ugostiti Everton, dok će Tottenham gostovati Norwichu, kada bi mogla da padne odluka o posljednjem putniku u Ligu prvaka iz Engleske.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi