Calvert-Lewin nezaustavljiv, ali ne može sam

Evertonu bod u gostima kod Burnleyja

Calvert-Lewin nezaustavljiv, ali ne može sam

E. Škorić
Teme:

U prvom susretu 11. kola engleske Premier lige Burnley i Everton odigrali su 1:1.

Everton je gostovao kod preposljednje ekipe lige, ali na kraju je osvojio samo bod, pa će tim Carla Ancelottija tako još pričekati na šestu pobjedu nakon što su imali savršeno dobar početak sezone.

Burnley je poveo nakon samo tri minute igre pogotkom Bradyja, ali je u završnici prvog dijela Everton uspio da izjednači.

Richarlison je prizemno ubacio s lijeve strane, sjajni Calvert-Lewin natrčao i pogodio za konačnih 1:1.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleskom reprezentativcu to je bio 11. gol na 10. meču i trenutno je vodeći strijelac lige, ali očigledno je da izostaje podrška većine saigrača, naročito Jamesa Rodrigueza, koji je petu utakmicu uzastopno niti pogađa niti asistira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi