Odustali od bh. reprezentativca, okrenuli se tinejdžerskom čudu

Spremni da ponude dva miliona eura

Odustali od bh. reprezentativca, okrenuli se tinejdžerskom čudu

H. Zilić

Posljednjih dana se spominjalo da bi bh. reprezentativac Rade Krunić mogao na posudbu u Bolognu.

Ipak, prvi dani 2022. godine nude nove vijesti sa Čizme, a čini se da je Bologna odustala od posudbe bh. reprezentativca koji ipak ove sezone igra standardno u dresu Milana.

Naime, Bologna je kontaktirala Aberdeen kako bi realizovali transfer 18-godišnjeg Calvina Ramseya.

Pomenuti fudbaler je već debitovao za U21 selekciju Škotske, a trenutna vrijednost mu je 600.000 eura.

Sa škotskim klubovom ovaj mladi fudbaler ima ugovor do ljeta 2024. godine, a Bologna bi Aberdeenu platila oko dva miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ramsay pokriva poziciju beka i krila, a može odgovoriti i na zadatke na sredini terena što ga čini polivalentnim fudbalerom što se danas jako cijeni kod većine trenera.

Inače Ramsay je dijete Aberdeena i prošao je sve omladinske kategorije ovog kluba, dovodio se u vezi sa brojnim evropskim klubovima, a čini se da je Bologna trenutno najkonkretnija.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Ne kontam sto bi krunic isao na posudbu ako je standardan u milanu.. Nigdje veze
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi