Cancelo napravio nevjerovatnu glupost zbog koje bi mogao ući u rat s navijačima Juventusa

Šta mu je ovo trebalo

Cancelo napravio nevjerovatnu glupost zbog koje bi mogao ući u rat s navijačima Juventusa

S. Pašalić

Juventus je sinoć poražen od Ajaxa sa 2:1 što je značilo da se italijanski klub neće plasirati u polufinale ovog takmičenja.

Ekipa iz Torina je povela u 28. minuti golom Cristiana Ronalda, ali je Ajax golovima van de Beeka u 34. i de Ligta u 67. minuti stigao do pobjede i zasluženo prošao dalje.

Drugo poluvrijeme Juventus je odigrao jako loše, a holandski klub je stvorio dosta prilika te su mogli ostvariti i ubjedljiviju pobjedu.

Massimiliano Allegri je u drugom poluvremenu pokušao nešto promijeniti u igri svoje ekipe pa je u Joao Cancelo u 64. minuti ušao umjesto De Sciglija, a prije toga je Kean ušao umjesto povrijeđenog Dybale.

Ipak, to nije dalo rezultata, a upravo Cancelo koji je ušao u igru u drugom poluvremenu je čini se bio frustriran nakon svega što se dogodilo.

On je na društvenoj mreži Instagram lajkao jedan komentar koji je glasio: "Osim Ronalda, Juventus je us*an tim, ne razumijem kako profesionalni igrači i treneri mogu biti tako glupi"

Cancelo bi se mogao naći u problemu nakon ove situacije, a navijači bi mu mogli ozbiljno zamjeriti ovo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Portugalac je prošlog ljeta stigao iz Valencije u Torino za nešto više od 40 miliona eura, a ove sezone je odigrao ukupno 35 utakmica u svim takmičenjima i postigao je jedan gol.

Prije Intera i Valencije, Cancelo je bio član Benfice iz koje je na ljeto 2014. godine prešao u Valenciju.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mesetar
A sta je pogresno lajkao ??? Ja sam navijac Juventusa.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti