Juventusovim mukama nema kraja

Nova povreda

Juventusovim mukama nema kraja

A. Čaušević

Juventus je sinoć ispao od Ajaxa ispao iz Lige šampiona što znači da će proći još jedna sezona, a da "ušati" trofej neće stići u Torino.

Međutim, Staru damu je jučer zadesila još jedna neugodna vijest. Završena je sezona za Mattiu Perina.

Italijanski reprezentativni golmn jučer nije bio ni na klupi, a razlog je odlazak na operaciju leđa.

Perin koji je stigao ljetos iz Genoe će na operacioni stol u narednim danima, a na gol će se vratiti tek početkom naredne takmičarske godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 26-godišnjak ove sezone u dresu Juventusa ima devet nastupa, svih devet je upisao u Seriji A.

Inače, Perin je samo jedan u nizu od povrijeđenih igrača. Na listi se od ranije nalaze Giorgio Chiellini, Douglas Costa, Mario Mandžukić...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SamiAm1234
Mnogo nas zanima sto se ozljedio. Imaju Ščeznog
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi