Guardiola o transferu Modrića: "To je mašta!"
Da su minimalne šanse da Luka Modrić dođe u Inter u zimskom prijelaznom roku nedavno je potvrdio i direktor kluba s Meazze... (Foto: EPA)

Oglasio se i menadžer Manchester Cityja

Guardiola o transferu Modrića: "To je mašta!"

Italijanski medijski prostor i dalje popunjavaju informacije o eventualnom transferu Luke Modrića u Inter.

Tokom cijelog ljeta hrvatski nogometaš se povezivao sa Interom, cijeli posao je u jednom momentu djelovao i kao završena stvar, međutim do transfera na kraju nije došlo i Modrić je ostao na Santiago Bernabeu.

No, pitanje je još koliko dugo će nositi Realov dres. Mediji u Italiji pišu kako bi se transfer mogao dogoditi već u januaru, a mušterija je ponovo Inter, čiji su čelnici spremno odriješiti kesu kako bi ga konačno vidjeli u svojim redovima.

Novinare u Italiji zanimalo je što o potencijalnom transferu Modrića u Inter misli menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola.

"To je, kako se kaže, mašta", kazao je, između ostalog, Guardiola, pa dodao:

"Pa ne možemo pričati šta će se dogoditi sljedeće godine, tržište je sada otvoreno", zaključio je španski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da su minimalne šanse da Modrić dođe u Inter u januaru nedavno je potvrdio i direktor kluba s Meazze.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi