Cantona brutalno ismijava Neymara: Znate li što se moj žuti kofer se zove Neymar?

Endin Čaušević

Legendarni francuski fudbaler Eric Cantona ponovo se oglasio urnebesnim videom, a i ovaj put je ismijavao zvijezdu brazilske reprezentacije Neymara.

Cantona je prije desetak dana ismijavao Neymarovu frizuru s kojom se pojavio na Mundijalu u Rusiji, ali je ovaj put otišao korak dalje. Francuzu očito smeta što Neymar simulira previše u svakoj utakmici i odlučio je da mu da savjet.

U ovom urnebesnom videu Cantona se pojavio sa žutim koferom i otkrio je da mu je dao ime Neymar. Objasnio je da je uradio iz jednostavnog razloga jer je potrebno samo malo da dirne kofer, pa da se on počne okretati.

"Također, želim da dam još jedan savjet Neymaru. Ako dobiješ udarac u desno rame onda ne možeš da se držiš za lijevi obraz i 'plačeš' od bolova", poručio je Cantona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi