Sergej Barbarez ismijavao Neymara: Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši?

Nekadašnji kapiten reprezentacije BiH u elementu

Sergej Barbarez ismijavao Neymara: Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši?

Brazilska zvijezda, Neymar, suočila se sa brojnim komentarima nakon što se na Mundijalu u Rusiji pojavila s novom frizurom.

Neymar je i ranije imao mnogo promašaja kada je u pitanju frizura, ali čini se da je ovog puta baš pretjerao, pa se u Rusiji pojavio sa "špegetima na glavi", kako mnogi vole reći posljednjih dana.

Jedan od onih koji su prokomentarisali njegov novi imidž je nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez. Popularni Barba je na Twitter profilu napisao: "Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši na svijetu" te je dodao "P.S. bože dragi".

Podsjetimo, Neymara je odlučio ismijati i legendarni Francuz Eric Cantona u videu snimljenom za Eurosport gdje na kraju stavlja špakete na glavu ismijavajući na taj način Brazilca čija fotografija stojei na stolu koji je ispred njega.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije