Cantona: Enrique želi odmor? Neka dođe u Arsenal

U svom stilu

Cantona: Enrique želi odmor? Neka dođe u Arsenal

Eric Cantona na duhovit način se priključio navijačima koji traže da Arsene Wenger napusti kormilo Arsenala. 

Budući da londonski Arsenal već godinama čeka na najvrijednije trofeje, legendarni Cantona je izjavio da bi Luisu Enriqueu koji napušta Barcelonu idealna sredina za odmor bila klupa Arsenala

"Enrique želi odmor? Znam da su Španci ozbiljni po pitanju popodnevnog odmora, ali on je to podigao na viši nivo. Zašto Wenger ne bi otišao tamo, a on došao ovamo? To je savršeno mjesto ako želite da se odmorite", savjetovao je Cantona trenera Barcelone.  

Cantona, koji inače važi za osobu 'bez dlake na jeziku', najveći trag u karijeri ostavio je igrajući Manchester United u periodu od 1992. do 1997. godine. Sa "crvenim đavolima" je osvojio četiri Premier lige i tri FA kupa, a bio je proglašen i najboljim fudbalerom u ligi. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi