Capello: Mourinho mi je otkrio koje je igrače želio ljetos dovesti

Portugalac želio pojačanja

Capello: Mourinho mi je otkrio koje je igrače želio ljetos dovesti

Manchester United upisao je najlošiji start u prvih sedam utakmica od 1989. godine.

Crveni đavoli se nalaze u velikoj krizi, kako na terenu, tako i izvan njega, a već se naveliko piše kako bi klupu posrnulog diva mogao napustiti Jose Mourinho čijim radom u posljednje vrijeme na Old Traffordu nisu zadovoljni.

Razlog za to mnogi vide i u lošem prijelaznom roku koji je odradio Manchester United. Onim što je urađeno nije bio zadovoljan ni Mourinho, koji je, svjestan problema u odbrani, želio da angažuje dva defanzivca. O kojim igračima je riječ otkrio je Fabio Capello kojem se tokom ljeta povjerio Portugalac.

"Ovog ljeta na sastanku trenera sam se sreo s Mourinhom, tražio je dva defanzivca. Jedan je bio Milan Skriniar, a drugi Koulibaly", otkrio je Capello.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da je rukovodstvo Manchester Uniteda uspjelo izdejstvovati barem jedan transfer, vjerovatno bi se danas pričala druga priča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi