Subota je "Dan D" za Mourinha: U slučaju poraza, pokupit će kofere

Uprava gubi strpljenje

Subota je "Dan D" za Mourinha: U slučaju poraza, pokupit će kofere

Uprava Manchester Uniteda polako gubi strpljenje sa trenerom Joseom Mourinhom.

Nakon što su i neke od legendi kluba poput Paula Scholesa i Ria Ferdinanda kritikovale igru tima sa Old Trafforda, proces otkaza sa Josea Mourinha je očito samo dodatno ubrzan.

Kako danas prenose otočki mediji, za Posebnog bi posljednja utakmica na klupi Manchster Uniteda mogla biti ona za vikend protiv Newcastlea i to u slučaju da njegov tim izgubi na domaćem terenu od ekipe koju predvodi Rafael Benitez.

Podsjetimo, United je vezao četiri razočaravajuća rezultata. Prvo je odigrao samo 1:1 kući protiv Watforda, potom je ispao iz Carabao cupa od Derby Countyja, onda je došao poraz i od West Hama, pa remi kući protiv Valencije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sve to je razočaralo navijače Manchester Uniteda koji jedva čekaju da vide leđa Mourinhu, ali je pitanje ko bi ih mogao spasiti krize u koju su upali prije nešto više od pet godina kada je legendarni Sir Alex Ferguson otišao u penziju.

Svemu dodajmo i jedan vrlo zanimljiv podatak. Ukoliko bi Mourinho zaista dobio otkaz do kraja ove sezone, onda bi se ispostavilo tačnim da mu treća sezona u nekom klubu nikako ne ide od ruke. Naime, on je prije ovoga već tri puta dobio otkaz u toku ili nakon treće sezone u klubu u kojem je radio. To mu se dva puta desilo u Chelseaju i jednom u Real Madridu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mr.Balboa
Ma on bi mogao samo privremeno produziti svoj ostanak na klupi,neka ide u Portugalsku ligu,bolje ce mu biti!!!
0 0
GGMU
Ako je covjek dat ce otkaz
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi