Čapljina dobila novog šefa stručnog štaba

Beća mijenja Raguža

Čapljina dobila novog šefa stručnog štaba

Uprava federalnog prvoligaša Čapljine za novog šefa stručnog štaba je imenovala Damira Beću. 

Tim koji zauzima 13. poziciju u Prvoj ligi FBiH je početkom sedmice ostao bez trenera nakon što je poslije poraza od Bosne ostavku podnio Tomislav Raguž, a potraga za njegovim nasljednikom nije dugo trajala. 

U Čašljini su odlučili za novog trenera imenovati Damira Beću, koji je posljednji angažman imao u Goraždu. Još je vodio Radnik iz Hadžića, Turbinu, SAŠK Napredak... 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Do kraja sezone Čapljina će voditi grčevitu borbu za opstanak u Prvoj ligi FBiH. Naredno kolo za ovaj tim donosi teško gostovanje u Gradačcu kod Zvijezde. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi