Čapljina i Jedinstvo sigurni kući, remi Orašja i Igmana

Prva liga FBiH

Čapljina i Jedinstvo sigurni kući, remi Orašja i Igmana

Fudbaleri Jedinstva i Čapljine ostvarili su danas pobjede na domaćem terenu u okviru Prve lige Federacije BiH, dok su Orašje i Igman podijelili bodove odigravši meč bez golova u 28. kolu.

Jedinstvo je na domaćem terenu igralo protiv Metalleghea i pobijedilo ga sa 1:0, a jedini gol na susretu je postigao Azu i to u 37. minuti nakon što je izašao sam pred golmana gostiju.

Čapljina je također igrala na domaćem terenu i to protiv Novog Travnika, rezultat je bio 2:0. Oba pogotka za domaće na ovom susretu postigao je Jazvin i to u drugom poluvremenu.

Kao što smo maloprije i rekli, Orašje i Igman su odigrali susret bez golova.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi