Čapljina oslabljena u Orašju

Problemi za Čapljince

Čapljina oslabljena u Orašju

M. Maksimović

Pobjeda nad Budućnosti dala je vjetar u leđa timu Čapljine pred finiš sezone u kojemu je cilj izboriti opstanak u Prvoj ligi FBiH. 

Trener Damir Beća optimizam temelji i na rasporedu koji Čapljinci imaju do kraja prvenstva, a prvi od mečeva u kojemu se nada pozitivnom rezultatu je sutrašnji u Orašju.

“Imamo dosta problema, povrede i kartoni su učinili svoje pa neće nastupiti Sušić, Doći, Miketek, Isić i Popović, ali bez obzira na to vjerujem da i u Orašju možemo ostvariti povoljan rezultat, a to bi u ovim okolnostima bio i remi”, kaže Beća.

Nakon Orašja slijedi veoma važna utakmica protiv Veleža.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Dobra stvar je što će nam gostovati i Velež i Goražde i Sloga, ali je jasno da ti mečevi neće biti nimalo laki. Velež i Sloga su od početka proljetnog dijela u uzlaznoj putanji, a Goražde je uvijek nezgodno kako na domaćem, tako i na gostujućem terenu. Novi Travnik je također rasterećen i nije lagan protivnik bez obzira što su već otpisani”, dodao je trener Čapljine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije