Čapljina pojačala odbranu: Stigao Jazvin

Posljednji angažman imao u Zvijezdi

Čapljina pojačala odbranu: Stigao Jazvin

U nastavku sezone dres HNK Čapljina nosit će i Armin Jazvin.

Ovaj federalni prvoligaš iza sebe ima vrlo dobru polusezonu. Peto mjesto na tabeli i 24 bodova na kontu učinak je kakvom se u klubu nisu nadali do prije nekoliko mjeseci, a kako bi se nastavilo u tom ritmu dovedeno je i novo pojačanje.

Kako smo već naveli, radi se o 29-godišnjem odbrambenom fudbaleru Armin Jazvinu koji iza sebe bogato iskustvo igranja u 1. ligi Federacije BiH, a ovo mu je ujedno i povratak u Čapljinu.

Posljednji angažman Jazvin je imao u gradačačkoj Zvijezdi, a kroz karijeru je ranije, podsjetimo, igrao za Velež, Goražde, Branitelj, Tuzla City, Travnik, Jedinstvo...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednim danima očekuje se da dođe još koje novo ime u tim kojeg vodi iskusni Dragan Radović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi