Čapljina se dodatno pojačala za narednu sezonu

Novo ime u Bjelavama

Čapljina se dodatno pojačala za narednu sezonu

Mladi ofanzivac Elmin Hadžikadunić novo je ime u redovima Čapljine.

Posljednju polusezonu 20-godišnji fudbaler je proveo u Slogi iz Gornjeg Crnjelova, no kako je u međuvremenu ovaj klub zadesila teška situacija, odlučio je dignuti sidro i potražiti novu sredinu.

Imao je Hadžikadunić kontakte s nekoliko klubova, a izbor je na kraju pao na Čapljinu s čijim je čelnicima dogovorio saradnju do kraja sezone i bit će sigurno pojačanje za narednu sezonu.

Hadžikaduniću će ovo biti prvi put da nastupa u 1. ligi Federaciji BiH s obzirom da je pored Sloge prethodno igrao za Čelik, Borac Jelah, Radnički iz Niša, te Olimpik u vremenu kada se takmičio u elitnom rangu.

Tokom ovog ljeta Čapljina je u svoje redove dovela još nekoliko fudbalera i u narednu sezonu ulazi s visokim ambicijama, a u međuvremenu je također za novog trenera postavljen i Dragan Radović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi