Čapljina sigurna protiv Neuma

Tri pogotka u mreži rivala

Čapljina sigurna protiv Neuma

S. Mlaćo

Nogometaši federalnog prvoligaša Čapljine danas su u Neumu odmjerili snage sa niželigašem HNK Neum, te slavili pobjedu sa sigurnih 3:0. 

Strijelci za Čapljince bili su Bondža u prvom poluvremenu, dok su u drugom poluvremenu u listu strijelaca se upisali Kajtazi i Buhač.

Čapljinci su već od sutra u Makarskoj gdje će obaviti završni dio priprema, a prvi rival će im biti NK Travnik, federalni prvoligaš koji se također sprema u Makarskoj.

Treba istaći da su Čapljine u prelaznom roku napustili Haračić, Isić i Puljić. Nova lica na Bjelavama su Begić, Karačić, Miketek, Buhač i Šutalo.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovaj tim je prvi dio sezone završio na sedmokm mjestu sa 25 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi