Ancelotti nakon poraza očitao bukvicu bezobraznom novinaru
Trener Real Madrida novinaru iskreno rekao šta misli.

Nije mu se dopalo što je rekao

Ancelotti nakon poraza očitao bukvicu bezobraznom novinaru

Eldar Ganibegović

Real Madrid je sinoć poražen u finalu španskog Superkupa, a trener Kraljevskog kluba je nakon utakmice imao jednu burnu raspravu s novinarom.

Jučer su se u finalu španskog Superkupa u Saudijskoj Arabiji sastali Real Madrid i Barcelona.

Katalonski tim stigao je do trofeja nakon što je ljute rivale pobijedio rezultatom 3:1 te na taj način pokazao i da je ozbiljan kandidat za titulu prvaka Španije.

Nakon utakmice trener Real Madrida, Carlo Ancelotti, očitao je bukvicu jednom novinaru na press konferenciji.

Dotični novinar upitao je italijanskog stručnjaka da li je poraz od Barcelone poniženje, a on je imao šta da mu odgovori na to.

"Reći da je to bilo poniženje je nepoštovanje. Izgubili smo utakmicu protiv Barcelone, baš kao što smo pobijedili protiv njih u ligi.

Oglasi

Barcelona je danas bila bolja i to je to! Reći 'poniženje' je previše. U sportu ponekad pobjeđujete, ponekad gubite", odgovorio je Ancelotti, prenosi Managing Madrid.

Trofej Superkupa je izgubljen, no još uvijek ima dovoljno vremena i prostora da na kraju ovo za Real Madrid bude uspješna sezona, jer su u igri za još tri trofeja.

Već za tri dana Real Madrid čeka novo iskušenje kada u Kupu Kralja gostuju kod ekipe Villarreala.

Takmičenje u ligi nastavljaju 22. januara još jednim gostovanjem i to kod Athletic Bilbaoa.

Što se Lige prvaka tiče, odbranu titule nastavljaju u februaru teškim dvomečom protiv Liverpoola, što će biti reprize prošlogodišnjeg finala. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti