Otkako je u Realu ovo nije uradio: Kad je našao koga je tražio Ancelotti je odmah pokazao pravo lice

Emotivni susret

Otkako je u Realu ovo nije uradio: Kad je našao koga je tražio Ancelotti je odmah pokazao pravo lice

Admin Čaušević

Carlo Ancelotti je u trenerskom poslu duže od dvije decenije i ne pamti se scena u kojoj je ušao u teren svjesno da se pozdravi sa protivničkim igračem. To se desilo nakon susreta Betis - Real Madrid.

Gdje je god radio Ancelotti je trenirao velike zvijezde i različite karakter, ali je uvijek znao držati stvari pod kontrolom i kod njega nije bilo nezadovoljnih igrača. 

Da obično ostane u sjajnim odnosima sa bivšim igračima pokazala je i scena na stadionu Benito Villamarin nakon meča Betis - Real.

[twitter]https://twitter.com/AdriRM33/status/1733537886455177445[/twitter]

Naime, čuveni italijanski trener je svjesno ušao na teren i krenuo prema igračima tražeći Isca.

Kad je našao nekadašnjeg člana Kraljeva uslijedio je srdačan pozdrav, blagi zagrljaj i nekoliko razmijenjenih rečenica.

Oglasi

U dva mandata i skoro pet godina na klupi Reala ne pamti se da je čuveni trener napravio nešto slično.

Možda i to dovoljno govori o igračkim i ljudskim kvalitetama Isca koji je na kraju sezone 2021/22 napustio Real Madrid.

Ovaj 31-godišnjak je prošlu sezonu započeo u Sevilli s kojom je raskinuo ugovor u decembru i nekoliko mjeseci je bio bez kluba.

Odlučio je ostati u istom gradu, ali je potpisao za Betis i napravio puni pogodak jer ove sezone igra zaista odlično te ima učinak od tri gola i tri asistencije.

Inače, član zlatne generacije Kraljeva koja je tri sezone u nizu osvojila Ligu prvaka oduševio je fudbalski svijet izjavom nakon meča protiv svog bivšeg kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Danas se previše priča o sudijama. Svi se jako žalimo. Ne sviđa mi se dinamika koju fudbal poprima. Fudbal je jako lijepa igra i ne možemo gubiti vrijeme pričajući je li sudija sudio dobro ili loše."

"Sada su sudije sa VAR-om i kamerama zaštićene, ono što moramo učiniti je posvetiti se igranju fudbala", poručio je Španac.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi