9

Komentari (9)

cccccc
Ne smije on zucnut o sudijama jer zna da je Barcelona prva na tebeli, a sviran im 1 penal u zadnjih 30 kola Španske La lige. Real više nije sposoban osvojiti titulu ni uz pomoć sudija.
nakopitam
Svaka cast Anceloti, samo ti zamjeram sto nisi rekao da bruceloni otvoreno namjestaju. Ustvari mozda si rekao ali su to isjekli.
user1676235346
Brani ti njiha Ancelotti koliko god hos ako su to napravili nevidim razlog da im se oprosti mislim da ce biti sankcija cisto sumljam da ce lahko da se izvuku kad nije mogo jedan Juventus tesko da ce i oni ali opet vidjet cemo bice zanimljivo u narednim danima
user1676629396
Bas tako gledao sam tu utakmicu sa bajernom
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA pa glupane talijanski koliko se penal madridu namjestalo posljednjih godina da je to postalo smijesno.Sjetimo se samo kradja protiv bajerna(nekolika puta) juventusa,man citija itd i to sve pred kamerama.Fuj klub,fuj navijaci i fuj grad
BillyPiton
Amansio
Kako glup lik, upadljivo jel realno ds nekog mrziš radi fudbala ja navijam za svoje ne pljujem druge lječi se. Opet šta očekivat od lika čiji je nik janičar.
tarchi
Auuu sine pa ti se bodeššš
Pixi2021
Jok nikako, dobiju prvu utakmicu 3-0 a onda sledecu igraju sa 50% da bi kladionicari dobili ki*u
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.