Ancelotti otkrio za koga će navijati u Kataru: Naše komšije će biti jako sretne zbog izbora
Trener Real Madrida će bodriti svoje igrače na Svjetskom prvenstvu.

Njegove Italije nema na Mundijalu

Ancelotti otkrio za koga će navijati u Kataru: Naše komšije će biti jako sretne zbog izbora

E. Ganibegović

Svjetsko prvenstvo u Kataru počinje za pet dana. Slijedi pauza u klupskom fudbalu, a trener prvaka Evrope i Španije, Carlo Ancelotti, otkrio je za koga će navijati.

Real Madrid će na Svjetsko prvenstvo u Katar poslati mnogo svojih igrača.

Kada su golmani u pitanju, Thibaut Courtois iz Real Madrida će stojati na golu reprezentacije Belgije, a za tu selekciju nastupat će i Eden Hazard.

U reprezentaciju Španije pozvani su Daniel Carvajal i Marco Asensio, a u Francusku Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouameni i Karim Benzema.

Od Brazilaca iz Real Madrida pozvani su Eder Militao, Rodrygo i Vinicius Junior.

Antonio Rudiger je na spisku reprezentacije Njemačke, Federico Valverde Urugvaja, a Luka Modrić Hrvatske. 

Na Mundijalu neće biti reprezentacije Italije. Prvaka Evrope je u polufinalu baraža izbacila Sjeverna Makedonija, pa neće imati priliku boriti se za titulu prvaka svijeta.

Carlo Ancelotti, Talijan na klupi Reala, tako će morati navijati za neku drugu selekciju u Kataru, a on je izdvojio sve selekcije za koje igraju njegovi igrači.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Samim tim, izdvojio je i reprezentaciju Hrvatske koja brani srebro iz Rusije i koja će ovaj put pokušati napasti zlato, nakon bronze 1998. i srebra 2018. godine.

"Navijat ću za Hrvatsku, Brazil, Španiju, Njemačku, Francusku, Urugvaj, Belgiju... Podržavam sve svoje fudbalere i želim im sreću na Svjetskom prvenstvu", kazao je trener Real Madrida. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti