Supruga zgrabila Ancelottija, a onda mu je dala ono što najviše voli

To je i zaslužio

Supruga zgrabila Ancelottija, a onda mu je dala ono što najviše voli

Edmir Škorić

Real Madrid je pobijedio Borussiju Dortmund sa 2:0 i došao do svog 15. naslova u Ligi prvaka.

Finale je odigrano na stadionu Wembley u Londonu, a Real nije igrao dobro tokom prvih 45 minuta, no u nastavku su Kraljevi pružili mnogo bolju partiju, pa su sa dva gola stigli do velikog slavlja.

U 74. minuti Dani Carvajal je postigao vodeći gol, da bi za konačnih 2:0 pogodio Vinicius Junior u 83. minuti, pa su sada sve veće šanse da Brazilac na kraju osvoji Zlatnu loptu.

Svi igrači Reala imaju jednake zasluge za 15. titulu, no velike zasluge naročito idu Carlu Ancelottiju. Italijan je još jednom pokazao kakav je trenerski genij, a ovo mu je bila peta titula prvaka Evrope.

Nakon utakmice, Ancelotti se našao u supruzi koja ga je zagrlila, a onda su krenuli slasni poljupci.

Oglasi

Ancelottijeva supruga je poznata po tome da se ne pojavljuje često u javnosti. Drži nizak profil i bježi od kamera, a interesantno da zarađuje odličan novac.

Ova 51-godišnjakinja je itekako uspješna u poslovnom svijetu gdje je angažovana kao konsultant u više virmi, uključujući i Barclays banku.

Mariann Barren je druga supruga slavnog trenera, a upoznao ju je u Londonu dok je trenirao Chelsea.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Njegova ljubavna priča sa Marianne je počela kada je Ancelotti večerao u jednom londonskom restoranu i prišao je ženi koja je sjedila preko puta njegovog stola i to sa drugim muškarcem.

"Bit ćeš moja žena jednog dana", rekao joj je Ancelotti. "Sigurno, sljedeći put ponesi prsten", odogovorila je tada Mariann. Do vjenčanja je došlo 2014. godine u Montrealu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Medo-Brundo
Naslov bljaaaaakkjjk
0 0
velaMo
Koji je restoran da javim rođaku ne bi li i on našao kakvu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi