Carlos Bacca spašava Milan, a oni hoće da ga prodaju

Rossoneri se provukli

Carlos Bacca spašava Milan, a oni hoće da ga prodaju

Edmir Škorić

Nogometaši Milana ostvarili su minimalnu pobjedu u meču 19. kola italijanske Serije A protiv Cagliarija (1:0).

Milan je danas dominirao protiv Cagliarija, no kako to obično biva u "utakmicama koje se moraju dobiti" - lopta nije htjela u gol, sve do 88. minute, kada je Carlos Bacca pogodio za slavlje i velika tri boda.

Ruku na sre, ni šanse Milana nisu bile toliko dobre, niti je bilo pravih napada, a Kolumbijac je još jednom pokazao da ga ne treba prodati.

I Cagliari je imao svoje šanse, čak su gosti postigli gol u 68. minuti, ali je Mauricio Isla ipak bio u nedozvoljenoj poziciji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon ovog meča, Milan je peti sa 36 bodova, dok je Cagliari 14. sa 23 boda. Rossonerima slijedi gostovanje kod Torina, dok će Cagliari ugostiti Genou. 


Carlos Bacca Goal - AC Milan vs Cagliari 1-0... by hqfootball2016
Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi